Hjärtligt tack för en fantastisk helg!

Publicerad: 2019-09-02

Vi vill naturligtvis uttrycka ett stort och hjärtligt tack till alla som varit delaktiga i den här helgen på hemmaplan! Derbyhelgen på hemmaplan betyder lite extra för oss och vår verksamhet.

Auktionskvällen såg ett nytt Europarekord när Chapter Seven-sonen Aristoteles Face ropades in för 4,7 miljoner kronor av Nils och Pontus Ellerström för Ellerströmgruppen AB. Stämningen i auktionshallen steg i takt med buden. En fantastisk auktionsupplevelse!

Vi önskar alla köpare lycka till med sina nya hästar. 

– Självklart vill jag rikta störst tack till alla köpare, men även ett stort tack till säljare, besökare, sponsorer, min personal och alla ideellt arbetande personer. Utan er är inte det här möjligt! Tack och välkomna åter 2020 till Kolgjini Sale, hälsar Lutfi Kolgjini.

På tävlingsbanan inledde Eclipse Am (Ready Cash – Hall of Face) helgen i fredags med en seger för Adrian Kolgjini. Stall Courant AB äger hingsten som sköts om av Lynn Johansson.

I lördags var Partizan Face tillbaka som V75-segrare igen i ett Silverdivisionsförsök. Raja Mirchi-sonen ägs av Doral System AB och sköter gör Lynn Johansson. Senare samma dag var Joke Face-sonen Tony Afrika tvåa i klass 1-försöket.

Från söndagens tävlingar glädjs vi för de två inledande segrarna med Dominic Wibb och Borin T.N. Dominic Wibb är en Bold Eagle-son som ägs av Stall Behåll AB, medan Joke Face-sonen Borin T.N. ägs av Lutfi Kolgjini AB och är uppfödd av Tn Projekt AB.

Svenskt Travderby 2019 såg en värdig segrare i Attraversiamo. En hingst efter Kiss Francais – en av våra tidigare avelshingstar som vi importerade från Frankrike 2009, men som tyvärr inte finns kvar i livet längre. Gratulationer till kretsen kring Attraversiamo!

Även på andra plats återfinns en valack med anknytning till vårt stall. Ferrari Sisu lever upp till sitt namn. Hans pappa är vår avelshingst Djali Boko, som börjat fantastiskt i aveln. Vi är mycket stolta.

Dela via..

Email Facebook Twitter