Ultion Face imponerade i årsdebuten

Publicerad: 2020-03-29

– Det här var oerhört skönt. Vi vet ju att Ultion Face kan springa! Allt har handlat om att hästen ska slappna av och fungera. Han var inte det minsta trött i mål och gjorde vad jag hoppades på både från början, i loppet och till slut. Det finns också växlar kvar. Han gick med fast bomull, vanlig vagn, järnskor, sula och boots idag. Något av det ska vi väl kunna plocka bort till Kungapokalskvalet, dit han går direkt nu, sade Adrian efter att Ultion Face årsdebuterat med seger i Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga hingstar/valacker med 300.000 kr i förstapris.

Whap Capital AB äger hingsten efter Joke Face och undan Croix d'Am (e. Love You). Segertiden skrevs till 1.12,7/2.140 meter, med 1.10,2 sista 500 meterna.

– Han går en spännande framtid till mötes denna kusen, hälsar Adrian.

Billions två efter topplopp

I Margaretas Tidiga Unghästserie för treåriga hingstar/valacker var Christer Häggströms Billions tvåa i mål efter en riktigt fin prestation utvändigt ledaren Forever Melon sista 1.100 meterna. Billions, som är efter Father Patrick och undan Star Bright Hill (e. Muscle Hill), belönades med 150.000 kronor för prestationen.

Dela via..

Email Facebook Twitter