Star Cash

Star Cash

Ready Cash - Etoile F.R. - Timoko

Hingst | Född 2019-03-16

Lutfi Kolgjini:

"En häst med oerhört spännande stam! Stammen tillhör faktiskt en av de bättre i Frankrike och jag har följt den länge. Exempelvis kommer Tae Kwon Deos morfar ur samma stam. Det är en väldigt klok och personlig hingst. Han sköter sig perfekt i vagn och arbetar nu på rakbanan.

 

Mormors mor till Star Cash är Speedy Somolli-dottern Daisy Chain, som var en bra tävlingshäst och segrade bland annat i Prix d’Avignon. Totalt blev det 149.476 euro med sex segrar. I aveln har hon varit enastående som mor till Kaisy Dream 1.012.913 euro och ytterligare fem avkommor som tjänat över 100.000 euro!
Kaisy Dream är aktuell bland annat som morfar till Stall Kolgjins senaste stjärna Sprintermästaren Tae Kwon Deo 3 Mkr. 

Star Cash har i sitt blod Ready Cash som far och en av världens vinstrikaste travare någonsin som morfar, dubble Elitloppsvinnaren Timoko med ca 5 miljoner euro intjänat. Två undantagshästar toppat med franskt toppmöderne!

Star Cash återropades på Kolgjini Sale 2020 för 600.000 kronor och köptes sedan privat till Lutfi Kolgjini AB.

Fast månadskostnad tills Star Cash börjar starta är 1.550 kr per tjugondel, varav 750 kr i leasingavgift och 800 kr i träningsavgift. Han siktas mot start som tvååring och alla insprugna pengar under leasingperioden tillfaller leasingtagarna.

Läs och skicka in köpanbud till Easy KB.

Länk till Star Cash på Svensk Travsport.